Monday, January 18, 2010

7ο Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο ΣΕΔ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ-(ΣΕΔ)
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
website: www.sed.gr e-mail: info@sed.gr
210-4911427 6937-389366


7ο ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ & ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Δελτίο Τύπου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 7ο Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο του ΣΕΔ, που ολοκληρώθηκε με την τελική φάση στο ξενοδοχείο HILTON,
το Σάββατο 19-12-2009.

Η μεγάλη προσέλευση των επενδυτών σε όλες τις αίθουσες του Συνεδρίου, η υψηλή ποιότητα των τοποθετήσεων και ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος που ακολούθησε σε όλα τα πάνελ ομιλητών, διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, από τις 10 το πρωί μέχρι στις 10 το βράδυ.

Το 7ο Συνέδριο ήταν το μεγαλύτερο από όσα έχει διοργανώσει έως σήμερα ο ΣΕΔ και το πρώτο «διαρκές» Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Διήρκεσε όλο το 2009 με τρείς Προσυνεδριακές Ημερίδες, που έγιναν στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ και προηγήθηκαν της τελικής φάσης.

Η πρώτη Προσυνεδριακή Ημερίδα έγινε στις 15-3-2009 και
παρουσιάστηκε ο Όμιλος της ΕΧΑΕ.
Πρόγραμμα και φωτογραφίες από την Ημερίδα στη διεύθυνση:
http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?act=ST;f=11;t=275

Η δεύτερη Προσυνεδριακή Ημερίδα έγινε την Παρασκευή 22-5-2009 και παρουσιάστηκε ο όμιλος MIG. Πρόγραμμα και φωτογραφίες στη διεύθυνση:
http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?act=ST;f=11;t=281

Η τρίτη Προσυνεδριακή Ημερίδα έγινε το Σάββατο 5-12-2009 και παρουσιάστηκε ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε. Πρόγραμμα και φωτογραφίες στη διεύθυνση:
http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?act=ST;f=11;t=286

Η τελική φάση του Συνεδρίου περιελάμβανε 7 διαφορετικές εκδηλώσεις και Ημερίδες, στις οποίες παρουσιάστηκαν οι εταιρείες: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, ELINOIL, FRIGOGLASS, COCA COLA 3 Ε, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΛΤΟΝ ΧΗΜΙΚΑ, ΝΗΡΕΑΣ και ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ.
Πρόγραμμα και φωτογραφίες από την τελική φάση του 7ου Συνεδρίου στη διεύθυνση:
http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?act=ST;f=11;t=289

Στο Συνέδριο συνεργάστηκαν οι ΑΧΕ: ΠΗΓΑΣΟΣ,FORTIUS,SOLIDUS,BETA,ΔΡΑΞ,
MERIT, ΚΥΚΛΟΣ και NUNTIUS
.Επίσης τα ΜΜΕ: Capital.gr, Euro2day.gr, Isotimia.gr,Greekmoney.gr, οι εφημερίδες ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το κανάλι SBC και το Neoforum.gr, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Σε όλες τις Προσυνεδριακές Ημερίδες, όπως και στην τελική φάση, συμμετείχε μεγάλος αριθμός Επενδυτών, οι οποίοι εξέθεσαν τις απόψεις και τις θέσεις τους για την Ελληνική Κεφαλαιαγορά, συζήτησαν με τους εκπροσώπους των εισηγμένων εταιρειών, των ΑΧΕ και των φορέων της Κεφαλαιαγοράς σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον καθ' όλη τη διάρκεια του 2009.

Με τη λήξη των εργασιών του Συνεδρίου, όλοι οι συμμετέχοντες παρακάθισαν σε μεγάλη δεξίωση στην οποία παρέστησαν και μεγάλοι ξένοι επενδυτές από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο 7ο Συνέδριο καθ' όλη τη διάρκεια του 2009 και ιδιαίτερα τους Ιδιώτες Επενδυτές που με την παρουσία και τις παρεμβάσεις τους βοήθησαν στην μεγάλη του επιτυχία.

Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο του Money Show κ. Ηλία Φαραγγιτάκη, τον διοργανωτή της δεξίωσης κ. Ανδρέα Μπαλέ, τον χορηγό κ. Νεκτάριο Κράνη και την εταιρεία του Baker Master, τους ομιλητές του Συνεδρίου, τις εισηγμένες εταιρείες και τις ΑΧΕ, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας, τους εκπροσώπους των φορέων ΣΜΕΧΑ και ΕΕΠΑΜΑ, τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, όλους τους ομιλητές, το ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ που φιλοξένησε τις προσυνεδριακές Ημερίδες και όσους εργάστηκαν αφιλοκερδώς για τη επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου.

Πρόθεση μας είναι το Διαρκές Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο του ΣΕΔ, που έχει γίνει πλέον θεσμός, να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και σφαιρικότερη ενημέρωση των Ελλήνων Επενδυτών.



Ο Πρόεδρος του ΣΕΔ απευθύνει χαιρετισμό στη δεξίωση για τη λήξη των εργασιών του Συνεδρίου

No comments: